14 June 2011

Jom Shopping @ Bifa'S Collezion

Baru-baru CF terserempak kat blog wannurfazrini mm jalan-jalan cari blog hehe
CF sukala blog ni. Nak tau lebih 10 kali CF ke blog ni dalam tempoh 24 jam dari petang sampai malam dan-dan pada hari yang sama jugalah CF jadi ahli 

Jadi CF daftar kemudian CF order beg mm rahsia beg ni ... sebab otw nak sampai ke tangan CF. Nanti CF kongsi dengan anda semua ye..

koleksi Beg Bifa'S Collezion

Apa kelebihan blog ni? dan kenapa dalam tempoh 24 jam CF dah order? nak tau sebabnya?
Sekarang ni kan fesyen korean style hehe.. nak up to date la CF ni kot..

Koleksi Jacket Bifa'S Collezion


Tak juga CF suka lain dari yang lain, bagi yang nak budgetkan perbelanjaan anda bolehlah berbelanja kat blog http://bifascollezion.blogspot.com

jom kita tengok ..



  • CATEGORY 





0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com