Follow Us @soratemplates

21 July 2011

berkurun

Opss lama tak update laman blog ni. Sekarang  ni CF di Melaka ada urusan. CF guna perkhidmatan internet yang pihak hotel sediakan ni.

BLOG ni adalah sebahagian darah daging CF. Sehari tak berkunjung ke laman blog-blog rasa bertahun. Wah wah bermadah helahlah pulak CF hehe..

Tah apa lah syarikat bekalan internet ni 'dera' CF n block line 'berukband' CF bukan tak bayar tapi de agen ni kata dah submit.

Bila CF call 'tempat tu' katanya bukan dia.. masalah agen ni.. tapi masalah dot..dot..

nota :
Perintah berkurung '1 minggu' dikenakan ke atas CF..
menyesal tak guna dah..hehe

                     

No comments:

Post a Comment