4 September 2011

Awak ni..


Awak ni bagaikan TV3 dlm diri saya , "sentiasa menjadi inspirasi hidupku". Bila berjauhan dengan awk saya tak kesah, sebab awk ni kan TV9, "dekat di hati". Awk nak tahu tak, bila saya dekat ngan awk, saya rase tenang sangat macam NTV7, "i feel good". Walau apa apa pun yang berlaku, saya harap lepas ni hubungan kita mcm radio HOT FM, "lebih hangat dari biasa". Orang selalu cakap manusia ni umpama ASTRO, "macam macam ada". Tapi saya harap sangat bila saya ada masalah awak tak jadi macam Nabil, "lu pikir la sendiri"

1 comment:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com