4 September 2011

Bahana terSALAH taip

hooooh ape cer ni Nur Farizan Muhd Nasir, awak dah lah mengajo orang menaip .. ape daaa salah taip.. pagi tadi pening sangat sooo tertido.. bukan sengaja, sebab tak suka tido lama-lama ni buang masa, 6 jam dah ok what kita tido..maaf taip rojak-rojak/campo-campo..

Pagi tadi nak buat post
Kata-kata Allahyarham Noramfaizul Mohd Nor Wartawan BERNAMA jadi kenyataan

nak tau apa jadi, nak di jadikan cerita tersalah taip oleh kerana dek mamai
http://cercitecf.blogspot.com/2011/09/kata-kata-allaharyam-noramfaizul-mohd.html

lebih memalukan lagi



perkataan Allahyarham disalah taip Allaharyam mmm memang tak patut Nur Farizan Muhd Nasir memalukan, ayat nak selamat tak biasa taip perkataan tu..

Nasihat : hati-hati ketika menaip wahai Nur Farizan binti Muhd Nasir yek..

6 comments:

  1. Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or share your truly awesome blog postings to be part of the big collection.

    ReplyDelete
  2. hehe biasalah typo error ni.kadang2 excited nak publish entry baru sampai terlepas pandang

    ReplyDelete
  3. saye baca pun tak perasaan ade salah type kat situ.hehe

    ReplyDelete
  4. izwannizam :
    memang excited hehe

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com