7 September 2011

Berubah-ubah

Banyak idea yang nak di taip dan di pos malam ni, alhamdulillah tadi mood tak ok, mood berubah-ubah mm wat ever lah Nur Farizan Muhd Nasir sayang oii.. sekarang dah ok.. kena muhasabah diri sendiri

Agaknya no.8 ni boleh diberi tanggungjawab tapi mudah tertekan, setuju tu betoi..betoi.. bak kata sorang rakan CF tu hehe.. tapi walau apa pun kita dah tau kelemahan, keburukan kita, berubahlah yang oii..

Teringat komposer selaku penyanyi menegur peminatnya dengan kata-kata 'jagalah bahasa kamu jangan beroi-oi' mm ni CF kena ubah ni..

Tapi CF kenal sangat dengan perangai CF yang gila-gila mengalahkan kanak-kanak riang. Apa yang penting jadilah diri sendiri..

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com