15 October 2011

Cabaran

Apa yang mencabar sangat tu CF? Malam ni [malam tadi] ada masalah untuk mengepos ke semua laman blog tak tau kenapa, tawakal je post..

sebab tertera di hujung bahagian "Publish Post" - An error occurred while saving. 
Perkara ni jarang berlaku mungkin akan baik sendiri masalah ni, kadang-kadang tu demam juga blog ni, Apa tak nya tuan dia gila-gila dalam berblogging.

Malam ni pulak sedang membuat servis ke atas 1 lama blog ni siap tuan dia dah bayar cash lagi .. ni lah dugaan dan cabaran..

Apa-apa pun tersenyumlah dalam membuat tugasan dan bersabarlah kita tak pasti Allah nak bagi kita ilmu yang tak disangka-sangka.

Pautan :

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com