Follow Us @soratemplates

5 October 2011

CF & Kamera

Assalamualaikum semua,

Petang yang berbahagia ni sibuk update blog di samping menyiap kerja-kerja rutin seharian..

Hari ni CF ada cerita nak story mory .. aduyai bak kata orang muda le ni hihi..

Pada beberapa bulan yang lalu kamera kesayangan CF telah pun sakit teruk..kritikal .. bila hantar ke tempat asalnya katanya tak boleh dibaiki lagi.. dalam erti kata lain kena dapatkan pengganti yang baru aka BELI.

Jadi CF ni nak mudah malas nak fikir panjang.. fikir pendek je hihi.. kelako .. apa daa CF ni. Maka terjatuhlah CINTA dengan HP yang baru.

CF pegi ke kedai tu senang je CF nak cari 'saya nak hp yang gambo nye cantik' sebab hajat sebenar nak kamera hp tu je.. jadi tak di sibukkkan dengan fungsi-fungsi hp yang lain..

maka snap sana .. snap sini.. ku sangka panas hingga ke petang belum sampai tenghari dah hujan hihi.. nantikan cerita seterusnya esok 06.10.2011 [11 pagi]

No comments:

Post a Comment