Follow Us @soratemplates

25 December 2011

Budu Projek Diraja Kelantan

image

Petang ni di Radio Online KhaiFM .. DJ Roy buka topik makan, kenduri, campo rojak lah .. kira santai petang bersama pendengar. Antara bahan cerita adalah budu. NF bukanlah pemakan budu ni maka antara pendengar dan DJ rajin berchit-chat terkeluarlah jenama budu ni .. tak tau lah betul ke idak NF g terjah kat Encik Google mencari Budu Projek Diraja Kelantan.. agaknya ni lah rupanya gak nyee hihi.. nak kena order dengan Encik Bard lah ni .. katanya dia pun peminat budu ni.. acer cuba try test sekali ek.. Sebenarnya bukannya apa.. NF pernah membaca artikel budu ni kelantan.gov.my kelebihan budu ni juga bolehlah juga dikatakan luar biasa.. ada masa NF share cerita kelebihan budu ni.. 



Orang kampung yg makan Budu..Belacan..Tempoyak..Cencalok...Ikan Pekasam...Ulam2...adeyyyyy...rindu nak balik kampung..muehehehehe...

  • You, Wan Yusoff Ashraf and Bro Bard like this.

    • Nur Farizan II makan semua kecuali budu.. Bro Bard & DJ Bro Royjom carikan utk CF budu terbaikkk hihi
      about an hour ago ·  ·  2

    • Cahaya Nur Iman pehh,,,sdap k smua 2 Bro Roy
      about an hour ago · 

    • Bro Roy Sedap...selera orang2 kampung...
      about an hour ago · 

    • Bro Bard Nur Farizan II bard di KL lerr...hehe bila officemate balik Kelantan tu yg dok kirim...
      about an hour ago · 

    • Wan Yusoff Ashraf ‎=)
      about an hour ago · 

    • Cahaya Nur Iman urmmm,,,pnah nk mncuba tpi tkluar blik palak hahaha...ingat nk blagak bleh mkn 2 smua tpi hampeh jer hahahah
      about an hour ago · 

    • Bro Roy Kirim Budu jenama Budu Projek Diraja Kelantan...PDRK...syerrdap...hehehe..
      about an hour ago ·  ·  1

    • Nur Farizan II hmm ni kena kirim dengan Bro Bard lah ni y hihi.. nanti orderkan sekali untuk CF ek hihi
      about an hour ago ·  ·  2

    • Sya Az Nur Farizan II meh kg sy...sy bg sedozen budu free cap tere
      20 minutes ago ·  ·  1

    • Nur Farizan II oo ado cap tere hihi y Sya Az ..
      8 minutes ago · 

    • Sya Az tere = buah gajus....hehehe
      4 minutes ago · 


No comments:

Post a Comment