15 December 2011

~ Santai ~

Tukang snap gambo : pemilik blog

Tuan punya blog ni memang dia jenis sesuka hati dia je ye.. nak bergambo.. memang dia suka amat.. tapi tang siar gambo .. dia suka jadi hak milik peribadi.. sebenarnya rindu dengan kenangan ni .. pelajar ni memang sporting habis.. alhamdulillah masing-masing dengan kerjaya masing-masing.. Gambar kenangan ni semasa di photo shoot.. cewaah photo shoot tu.. bukan apa pemilik blog nak juga belajar teknik-teknik berposing depan lensa kamera ni.. hobi tu.. sampai kamera tak dan setahun dah rosak ..hmmm .. Pada 25.12.2011 gadis bertudung biru [duduk] akan melangsungkan Majlis Perkahwinan .. Insya Allah guru mu ini akan bertandang ke sana yek.. janji tau kita nak together-together kat sana :D 

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com