Follow Us @soratemplates

29 January 2012

Aktiviti Hujung Minggu

Assalamualaikum Selamat Petang,

Hari Ahad hari yang boleh dikatakan hari rehat
tak kisah la nak buat apa-apa aktiviti
Bagi CF hari-hari adalah hari penuh 
bermakna. Ada je peluang dan ruang
yang boleh diisi

Sape kata hidup ni boring/bosan?
haa adalah Allah tarik
nikmat kehidupan dia tu.

Apa-apa pun bersyukurlah
bukan niat CF nak nasihatkan 
rakan pembaca blog CF ni
tapi kita kongsi/share cara pemikiran
dan ubah cara/corak kehidupan kita

Antaranya sekirannya rakan pembaca
ada blog boleh update blog
boleh berkongsi idea yang boleh 
di bawa manfaat kepada rakan Facebook

Apa lagi..
banyak la kawan-kawan 
yang penat bekerja 5/6 hari seminggu
boleh keluar beriadah dengan kawan-kawan
bersama keluarga tercinta

Hmm CF nak ceritakan banyak ..
tak tertaip nanti

Apa pun rancanglah kehidupan kita 
perjalanan masih panjang
Apa pun hidupkan  hari-hari kita
Ceria + Bahagia ..

CF ucapkan terima kasih 
kepada semua yang kenal CF
memang anda semua hebat & berjaya

Alhamdulillah .. semua hak milik DIA
DIA uji kita pelbagai cara

Doa & Tawakal 
serta serta berserah pada NYA
Amin..

Salah satu aktiviti hujung minggu 
hari ni CF masak ikan goreng berlada

Gambar Hiasan
Carian Google

No comments:

Post a Comment