Follow Us @soratemplates

16 January 2012

mulai MALAM ini


Maaf malam ni blog ni masih belum dapat di buka untuk tatapan umum. Bukan tak bersedia. Baru saja tukar template. Penuh dugaan dan cabaran, tapi demi template yang paling cantik buat masa ni lah kan ku redah jua untuk mendelete beberapa coding yang tak berapa nak diperlukan tu. 


Sebenarnya dah lebih 5 hari CF tak update blog. 1 tempoh yang paling lama. mulai malam ini CF akan terus setia bersama blog kesayangan CF. Nampaknya blog CF tak berapa sesuai dengan template berwarna merah (warna blog yang sebelum ni)


Tah lah tak ceria lah .. blog ini  bukan lah untuk sesiapa pun cukup sekadar sedap mata memandang kemudian pengunjung blog/rakan blog tak lah serabut tengok blog CF ni.

No comments:

Post a Comment