25 January 2012

Ubah Password FACEBOOK



sila check password facebook ubah jika password anda ada dalam 50-senarai password ini segera..


Facebook : Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like

4 comments:

  1. nasib baik xde dlm senarai ni, lega rasanya hehee..

    ReplyDelete
  2. mintak2 jgn la ada kan, dri mula berFB tu la yg selalu didoakan jgn ada yg hack or apa2 la...kalau jdi mcm tu jenuh la k.ija, tak tau nak wat cam mana..bknnya pandai hehehe mtk2 dijauhkan la, kan CF...

    ReplyDelete
  3. Insya Allah kak tak ada apa-apa.. ni hanya peringatan buat kita je kak :)

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com