8 January 2012

Voucher PERCUMA mampu Ledakkan Perniagaan Anda
Untuk mendapatkan Voucher ini, anda hanya perlu komen pada topik Voucher Facebook pagekami. Sila beritahu sebab mengapa anda perlukan Voucher ini. Komen dengan ‘LIKE‘, terbanyak akan membawa pulang Voucher LIMITED Edition ActionRichSolution.

3 Tawaran MENARIK di dalam VOUCHER PERCUMA ini Seterusnya Dapat Membantu Pemasaran Internet Anda Supaya Lebih Lancar dan Berkesan


1. Facebook Traffic Booster

(Pemasaran melalui Facebook, Blog, Web & sebagainya):

  • Software ini membolehkan Facebook Page anda mendapat Like dari pelawat yang meminati produk atau perkhidmatan anda. Lebih menjimatkan masa dan anda boleh hasilkan 2-3 kali ganda lebih banyak ‘Like’ daripada sebelum ini.
  • Sesuai untuk sebarang niche mahupun bidang, hanya dengan menggunakan software pertama dilancarkan di Malaysia ini.
  • Tak perlu susah-susah nak mengadap Facebook sehingga berjam-jam lamanya. Bagi sesetengah orang, mendapatkan ‘Like’ di Page adalah perkara PALING payah. Tapi dengan adanya software ini, menjalankan perniagaan melalui facebook page adalah aktviti menyeronokkan.

2. Rekabentuk Facebook Page untuk Perniagaan

(Pemasaran Facebook dan Twitter):

 • Welcome Tab, Tab Contact Form / Order Form, Tab E-Book dalam fanpage, Tab Youtube, Tab Slide Show product, Tab Blog serta beberapa teknik pemasaran, bagaimana membuat update status Twitter & Facebook yang tidak terlalu berunsur promosi. Sudah sampai masanya anda membuat status yang berunsur presell, TANPA perlu memaksa mereka untuk membeli, tetapi akhirnya akan menjadi pembeli setia anda.
 • 3 rahsia psikologi mudah diberikan kepada anda bagi memastikan ia menghasilkan mesej update terbaik untuk tempoh jangka masa pendek dan panjang.
 • Jumlah status yang terbaik perlu dibuat sebanyak ____ kali status sebelum mendapat jualan satu demi satu. Kami akan membantu anda sepenuhnya.
 • 3 masalah akan berlaku apabila anda mengabaikan cara anda update status anda – anda akan di blok oleh rakan anda sendiri, mereka takkan percaya dengan apa yang anda promosi dan anda akan hilang segala keuntungan yang anda patut dapat!

3. Rekabentuk Business Web

(Pemasaran Email):

 • Puluhan Laman Web kami telah hasilkan yang terbukti mendapat traffic yang tinggi sudah sedia untuk anda guna, HANYA dengan menggunakan software yang bakal anda perolehi. Tanpa tajuk email yang baik, tiada siapa yang akan membaca email anda.
 • Kami mempunyai Software yang akan ‘dipasang’ dengan ‘6 Teknik Berdesup’ dalam menghasilkan jualan yang terbukti berkesan melalui kajian 4 tahun!
 • Jika mereka tak buka web anda, bagaimana mereka akan membaca promosi anda seterusnya membeli produk cadangan anda? Oh, pentingnya anda perlu ada strategi yang killer & menarik perhatian pada sekali pandang!
 • Tak perlu payah-payah pening memikirkan bagaimana untuk melakukan perniagaan secara online. Kami bakal membantu meningkatkan jualan anda hingga 330% jika tiada aral melintang. Serius!


0 comments:

Post a Comment