Follow Us @soratemplates

7 February 2012

Pakar Blog

Assalamualaikum semua,

Hari ni CF nak kongsikan bersama pengalaman 
blog CF yang suka sangat tuko template
haaa hammbekk ko 
9 hari blog CF ni tak dapat di buka
bukan apapun
gara-gara template pilihan CF ni cantik sanggattt 
so CF pilihlah template ni 
dalam hati kata
tak kira dah suka redah aje lah

Haa last-last tak berjaya CF nak delete kan 
gambo di bahagian header dan slider
memang cabaran dan tercabar..

Alhamdulillah dengan izin Allah 
ada hamba Allah yang baik hati 
yang berjaya membantu CF

sekarang ni dialah pakar rujuk CF
jazakallah.. terima kasih 

gambaran blog asal ..

Green Wedding


Lebih menampakkan muslimah :D...


Terima kasih sekalung budi buat Afie
dia ni memang hebat dan luar biasa


CF dapat hadiah dari Afie  kat cursor ada tertera 
Nur Farizan

dan 

comelkan..

Sesiapa nak belajar blog ++ coding 
boleh rujuk Afie

Haa apa lagi..
jom kita terjah blog Afie

No comments:

Post a Comment