28 February 2012

Promo Page #RAPI Magazine


Bagaimana anda menghargai tubuh badan anda? Dan bagaimana anda mengamalkan gaya hidup yang sihat?6 Komen menarik akan dimuatkan dalam ruangan mesej sihat edisi 15mac.Terima kasih. (Yna Sidek)
 ·  ·  · February 11 at 9:25pm via mobile · 
 • You and 21 others like this.
  • Nur Farizan Nasir Pengambilan makanan tambahan bagi menggembalikan tenaga dan memperbaiki sistem dalam tubuh badan. Disamping itu mengawal kadar kuantiti makanan yang diambil serta senaman, minum yang secukupnya dan tidur yang berkualiti.
   February 11 at 9:32pm ·  ·  3
  • Si Mistri mengambiL makanan yg sihat terutamanya buah-buahan & sayur-sayuran.bersenam 3 kaLi seminggu...
   February 11 at 9:35pm ·  ·  3
  • Hidayah Maznan Memperbanyakkan minum air putih,mengambil supplement (vit c dan EPO),banyakkan bergerak aktif, meluangkan masa untuk berjoging, mengawal kuantiti pemakanan seharian,mengamalkan rutin menjaga kulit muka/badan secara teratur dan sentiasa berfikiran positif.
   February 11 at 9:54pm ·  ·  2
  • Nor Jihan Sapawi Tak semestinya kena diet baru badan sihat,apa yg penting kena pandai mengawal kuantiti makanan yang dimakan. Makan sikit-sikit tapi kerap. Tak perlu berlari atas threadmill setiap hari tapi yang penting mesti berjalan dn bergerak aktif.cthnya,window shopping sejam dua adalah lebih seronok kan berbanding berlari keliling tasik? Setiap org perlu menghargai diri sendiri dan sentiasalah bersyukur dengan bentuk badan masing2.
   February 11 at 9:59pm ·  ·  2
  • Jamiesya Isa Pengambilan supplement,SPA,Saloon,Lulur,Urut dan apa2 yang berkaitan dengan kecantikan semuanya memerlukan duit!jadi...untuk menghargai tubuh badan janganlah kedekut untuk berbelanja sedikit..!kalau tak cukup budget buat jer sendiri kat rumah..pakai jer tepung,telur,madu,beras pulut di blender pun boleh di jadikan bahan utk kecantikan.. jadikan RAPI sebagai panduan!untuk gaya hidup yang sihat..peruntukkan sedikit masa untuk bersenam!dan amalkan jer cabaran langsing yg ada kat RAPI insyaallah Sihat dan cantik!!!(Bukan bodek tapi kenyataan kerana RAPIlah diri ku berubah!)thanks RAPI!
   February 11 at 10:26pm ·  ·  2
  • Ati Siti Aktif kn diri, sentiasa positif ,memberi masa utk diri sendiri , eratkan kasih sayang dan yg penting hati kena sentiasa bersih!!
   February 11 at 10:40pm ·  ·  2
  • Hurin Humaira Bsyukur dgn apa yg dkurniakan spt rupa paras dan bentuk badan.tdk mbandingkn2 kkurangan diri dgn org lain.ambik supplement habbatus sauda, epo,vco.kerap mandi,bhenti mkn sblum kenyang dan bg bragama islam,jaga s0lat 5 waktu.krna tanpa solat,cahaya iman tdk tpancar dwajah dan wajah mjd kusam.^_^
   February 12 at 6:17pm ·  ·  2
  • Nik Maizatol bgun tidur ingat ALLAH.........seharus wajib yg 5 jgn diabaikan.sayangi ibu bapa n family,think positive,lakukan senaman rutin,mkn apa yg tubuh perlu n hindarkan nafsu mkn yg merugikan......zikir utk santapan rohani!
   February 19 at 8:36pm ·  ·  1

0 comments:

Post a Comment