Follow Us @soratemplates

8 April 2012

Kerja

Assalam selamat petang,

Lama dah tak menceceh kat blog ni
selalunya keluar artikel je ..

Masih di mood kerja walaupun hari Ahad..
tak de hal kerja hujung minggu ..
dapat sumbangkan apa yang patut
kat tempat kerja ni..

Ada yang tanya tak bosan ke keje je..
tak de lah .. sebab banyak benda boleh buat

Memang lah.. tapi tak bosan ke asyik koje je
bila masa nak bercuti.. ada banyak sebab
kita bekerja .. sebab minat.. lepas tu
ada hasil yang lain dari yang lain ..

Time orang keje .. kita cuti..
time tu best nak 'sopinn' hihi
terapi tu..

Apa pun .. kita buat apa yang kita suka
asalkan tak melanggar batas-batas
yang telah ditetapkan..

Apa yang penting selain keje sama..
senyummm selalu.. pepetang ni

ok ada masa CF dok menceceh kat sini

lama dah tak dengar deejay ni ke udara
kat KhaiFM dalam segmen
Santai Tapi Syempoii
Menceceh Merapu Meraban

2 comments:

  1. pepetang ni diduga sakit gigi.. apa pun kena siapkan keje sebelum 7 petang.. Ya Allah permudahkanlah segala urusan ku :)

    ReplyDelete