30 October 2012

Seriusss..rinduuu



AsSalam semoga rakan sahabat sihat dan dalam lindungan Allah taala.. seriusss CF rinduuu gileer dengan kekasih CF ni kami bercinta sejak 2009 lagi.. sehari tak pandang wajahnye.. tak keruan dibuatnye.. dia akan  happy bila CF datang bertandang bertemu muka dengannya..

Ahaa.. jangan salah sangka k.. blog CF ni .. gara-gara ber'update' sejak Raya Haji kelmarin.. opss bukan terkorban .. tapi kena korbankan perasaan .. line tenet sedang ber'tawaf'.. rasanya dah masuk 5 hari macam tu jugalah.. ni pun dapat post di blog ni .. memang sangat bertuahlah.. alhamdulillah dengan izin-NYA.

Edit 31/10/2012 : Gara-gara post ni yang bertajuk Seriusss..rinduuu ada yang bertanya .. dengan siapa CF bercinta? hahaha gelak bes00 CF dibuatnyee.. bercinta dengan BLOG ni lah.. blog ni lah terapi buat CF.. suka duka bersama.. hari ni 800 post dah terhasil di laman blog ni .. semoga kita dapat berkongsi ilmu bersama..

Sempena 3 tahun NMC | Nur Munshi Career .. kami ada menawarkan KELAS BLOG from Zero Knowledge.. Pendaftaran adalah PERCUMA. Terhad untuk 10 peserta terawal sahaja.. di latih sehingga mahir .. hubungi 011 1511 6182 untuk pertanyaan.




0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com