27 Feb 2014

Murtabak Dendang

Thursday, February 27, 2014 0 Comments

Pada hari Selasa bertarikh 25hb Februari 2014.
Saya ke Pasar malam Inderasempurna
Jalan Kuantan-Pekan. Mencari juadah untuk dibawa balik ke rumah.
Pada mulanya Cik Dinie kita lah yang juga pelajar IPM mempromosikan
murtabak ni, yang uniknya murtabak ni dipanggil Murtabak Dendang.

Sebelum murtabak ni siap dimasak, saya berbual dengan Din 
selaku si pembuat murtabak ni, katanya kawan dia yang 
panggil murtabak dendang, kata Din lagi apa kata letak nama 
Murtabak Dendang.

Murtabak yang di jual di gerai ini jenis murtabak ayam dan 
murtabak daging. Dia juga boleh adun murtabak yang tak 
ada bawang, hmm Cik Adawiah kita memang tak makan bawang.. huhu..

Saya dapat kebenaran tau untuk snap gambar ketika Din ni menyediakan
murtabak untuk dimasukkan ke dalam blog, ai siap kasi bisnes kad uolss :D
Bukan apa pada bisnes card tu ada nama blog saya.












Ok dah dapat murtabak daging dan ayam, jom balikk :)


Sebelum saya entrykan post ni saya letakkan gambar di Facebook.
Kawan-kawan pun bersetuju Murtabak Dendang ni best :) 


.

Follow Us @cfnurfarizan