30 May 2014

Nasi Lemak Kak YM (Suara FM)

Nasi lemak memang tidak asing dengan masyarakat majmuk negara kita. Nasi lemak juga tidak mendatangkan bertambahnya kadar kolesterol dalam badan. Fakta atau atau auta? 

Entry kali ini adalah berkaitan nasi lemak. CF agak suka jugalah dengan nasi lemak ni. Cuma dalam 1 bulan CF hadkan kadar pengambilan.

Kenapa pulak Nasi Lemak Kak YM (Suara FM) menjadi pujaan hati saya? Untuk pengetahuan pembaca nasi lemak ini didatangkan khas dari Shah Alam Selangor?

Bayangkan waktu nasi lemak ini disediakan adalah pada waktu malam. Malam? Ya waktu malam.
  
Saya ke sini diatas kunjungan restoran Ayam Bakar Station sempena meraikan Hari Ibu yang lalu. 

Bak kata orang sambil menyelam sambil minum air :) alang-alang dah ada kat sini, meratalah berjalan yek..

Demi adik tercintanya Kak YM seorang diri didapur menyediakan 3 jenis lauk pada malam tu jugak..


CF mengidam akibat Group facebook Geng Cacamarba sering mengepos gambar nasi lemak akak kita yang sorang ni, apa tidaknya terliur kan..










sambal bilis wallahh..




Paru goreng.. sedap sangat





Sambal sotong.. terliur dibuatnya..


Terima kasih tak terhingga buat Kak YM. Semoga Allah permudahkan segala urusan akak ya :) sayangg akak:) 

Nak rasa masakan Kak YM? Jom PM cari dimana lokasi akak kita berniaga.

Kak YM juga adalah penyampai radio online Suara FM. 


disebalik cerita ada cerita yang lain





Kak YM & suaminya PoK Dogo








Terima kasih Atok Ali belanja makan



ada saja gelagat yang mencuitkan hati

Bagaikan dah kenal lama dengan geng Suara FM. Walaupun pertemuan ini adalah kali kedua.

0 comments:

Post a Comment