10 May 2014

Kilang Powerbank Pineng

(nama ni sempena nama PENGILANG di Zhongshan PINENG[HONG KONG]


Sejarah Zhongshan Pineng Battery Co. Ltd
Zhongshan Pineng Battery Co. Ltd adalah company yang beroperasi di Zhongshan, Hong Kong.
Sebuah company yang sangat profesional dalam menghasilkan sel battery yang berkualiti tinggi.
Company yang dianugerahkan sijil ISO9001:2000, CE, RoHS, FCC dan lain-lain.
Berpegang kepada prinsip " Keperluan Anda , Janji Kami ", Pineng telah meletakkan banyak usaha dalam meningkatkan praktikal dan keselesaan kepada rangkaian produk mereka.

Mengapa Pilih Powerbank Pineng ?
Sebelum membeli Powerbank, para pembeli haruslah membuat pilihan yang tepat. Research mengenai Powerbank tersebut harus dibuat terlebih dahulu. Ini adalah latar belakang Pineng Powerbank selepas kajian dibuat :

Zhongshan Pineng Battery Co. Ltd merupakan sebuah syarikat yang dah lama dan profesional dalam bidang membuat battery. Lebih menumpukan dalam membuat Cycle Rechargeable Batteries, Battery Chargers, Power Bank Chargers, Universal Portable Backup Power untuk iPhone, iPod, iPad, PSP, MP3/MP4

Mereka mempunyai lebih daripada 200 pekerja mahir termasuk jurutera yang mempunyai kemahiran luasa dalam pembuatan baterry. Company Pineng Battery Co. Ltd ini sangat berdedikasi dalam meningkatkan teknik dan membuat inovasi. Pada masa ini, mereka sedang mengukuhkan kuasa komprehensif dalam reka bentuk, pengeluaran, pemasaran dan kawalan kualiti untuk memenuhi cabaran-cabaran yang timbul daripada pasaran yang kompetitif.

Jadi memang ramai yang sangat yakin dengan company ni dan brand Powerbank ni bukan jenis yang cikai-cikai punya la. Kebanyakan Powerbank yang dijual saiz power besar seperti 20,000 Mah dan 30,000 Mah tetapi bila pakai hanya boleh cas 1-2 kali sahaja. Ini kerana sel battery yang powerbank tu gunakan adalah sel battery yang tidak berkualiti. Jadi dengan Powerbank Pineng anda tak perlu risau la sebab company ni memang mahir dalam buat battery.

Powerbank Pineng ni warranty adalah 1 tahun. Kalau kita tengok brand lain memang susah la nak jumpa waranty 1 tahun. Paling banyak pun 6 bulan. Kalau brand cap ayam memang tak jumpa la warranty macam ni.

Dari segi kualiti Powerbank Pineng ni, kalau dari segi body dia memang bukan dari plastik tapi daripada aviation lithium alloy.

Untuk Maklumat Lanjut Pm/WhatsApp ke 011-1542 2840(zack).



0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com