14 July 2014

Posted by CF Nur Farizan on July 14, 2014

OK kali ni saya nak berkongsi pengalaman menggunakan Kaspersky Internet Security (KIS) memasuki tahun ke-5

Saya percaya dengan produk dan jenama ni banyak membantu menguruskan, menghalang virus-virus yang datang melindungi keselamatan ketika saya melayari laman-laman web yang mungkin dijangkiti virus, jadi tugas KIS lah yang menghalang segala bagai. Al maklum sajalah saya biasa berurusan dengan internet online banking  Insya Allah. Allah lindung.

Terima kasih KIS :)

Jom kita baca tentang KIS ..

Bersama-sama dengan faedah membeli-belah dalam talian, perbankan dan rangkaian sosial, pertumbuhan dalam aktiviti berasaskan web telah membawa pertumbuhan yang sepadan dalam virus dan ancaman internet yang kompleks yang boleh menjejaskan keselamatan PC anda dan, maklumat berharga peribadi anda.

Kaspersky Internet Security 2014 menggabungkan pelbagai  teknologi keselamatan yang ketat.

Web yang melindungi anda daripada semua jenis ancaman malware dan berasaskan Internet - termasuklah penjenayah siber yang cuba untuk mencuri wang anda atau identiti anda. 

 

KIS menyediakan PERCUMA 1 bulan tempoh percubaan. Jadi anda dapat try dulu baru fikir selepas tu nak teruskan atau tidak

 

KLIK [Download Free] Kaspersky Internet Security 2014


Masukkan E-mel klik Proceed to Download   


Saya menggunakan Mozilla Firefox dan ketika saya kemaskini blog saya menggunakan Kaspersky Internet Security 2015 klik Download Trialklik Save File

Pakej 1 Tahun


Download Version (1 Year)
1 PC   [MYR 99.00]

pakej lain-lain klik SINI