7 August 2014

Kisah Hutang Jutaan Lunas Dengan Sedekah - Dahsyatnya Keajaiban Sedekah

Bismillah,

Satu lagi kisah saya paparkan malam ini. Kali ini saya ambil dari page Mudahnya Menjemput Rezeki. Untuk pengetahuan pembaca blog saya telah membaca buku tulisan Tuan Fathuri Salehuddin lebih dari dua kali ulang pembacaan. 

Facebook: Mudahnya Menjemput Rezeki


Kisah Hari Ini (7/8/2014/Khamis/11 Syawal 1435H). Ditaip pada 8:20 pagi.

Pada pagi ini saya masih terasa untuk menyambung kisah semalam. Terus-terang saya katakan bahawa keputusan untuk melakukan sesuatu yang agak luar biasa kepada makcik tersbut adalah didorong selepas menonton video di bawah. (Link video akan saya maklumkan kemudian. Insya-Allah)

Sungguh tidak disangka, natijahnya (respon makcik) saling tak tumpah sebagaimana video yang akan saudara tonton nanti.

Yakni..

***************
sujud syukur

***************

Beberapa hari yang lepas,saya juga ada menerima panggilan dari beberapa orang yang mempunyai impian untuk keluar dari belitan hutang. Ada yang hutang sedikit, dan ada yang hutang banyak.

Pun begitu, banyak dan sedikitnya hutang bukanlah isu. Apabila Allah mahu mudahkan, hutang yang banyak pun mudah sahaja selesainya. Begitu juga, bila Allah tidak mahu tolong, hutang yang sedikit sudah bertahun-tahun pun masih belum beres!.

***************

Jadi selepas menonton video itu nanti, saya juga mahu menawarkan sesuatu( yang unik dan istimewa)

Silakan menonton video di bawah ini dahulu. Benar, video tersebut adalah sebuah lakonan. Dan ia pun terhasil dari pengalaman juga. Tambahan pula , keajaiban begitu adalah biasa pada mereka yang yakin dengan bantuan Allah.


***************

Juga kepada mereka yang mahu belajar yakin kepada bantuan Allah.


****************


Dan Allah, mempunyai khazanah asbab yang tidak terhitung untuk mengeluarkan kita dari masalah yang sedang dihadapi.*************

Klik di sini.

http://www.youtube.com/watch?v=BuC4g8oa8KQ

(Milyaran dalam bahasa Malaysia adalah jutaan )

**************

Sekali lagi, selepas menonton video itu nanti, dan setelah membaca komentar dari saudara; saya juga mahu menawarkan sesuatu (yang unik dan istimewa). Insya-Allah.

http://www.youtube.com/watch?v=BuC4g8oa8KQ
 

0 comments:

Post a Comment