19 September 2014

Posted by CF Nur Farizan on September 19, 2014
Seronok rasanya bila tengok anak didik CF menjadi antara pekerja di Pusat Tenun Pahang Di Raja Felda  atau nama singkatannya PTPF.

Alhamdulillah apabila disusun perjalanan hidup ini semuanya adalah rezeki. Kalau Ain tak stop nursing tak pulak Ain bersama warga IPM dan CF dan boleh menjalani praktikal di PTPF dan diterima bekerja.

"Semoga didikan yang diterima di IPM dan pengalaman bertugas di PTPF akan memberikan Ain lebih mudah untuk melaksanakan tugas ditempat baru suatu hari nanti. Insya Allah."

Ain bakal mendirikan rumahtangga pada 25 Oktober 2014 dan bakal  menamatkan tugasnya pada Januari 2015 kerana mengikut suaminya setelah berkahwin.

Kami di IPM mendoakan semoga segala urusan Ain dipermudahkan. Ain merupakan pelajar Pengurusan Pejabat tahun 2012.Teruja tengok uniform Ain setiap hari bertukar warna katanya. Meriahnya bekerja dalam suasana ceria ni. 

Terima kasih tak terhingga kepada Ain atau Norain Ab Jabar kerana telah meluangkan masa berkongsi kisah kejayaan.

Pukul 12 malam berkongsi di WhatsApp kisah kejayaan hebat bukan!


Tonton video menarik mengenai PTPF 

Nur Farizan. Pakar Kerjaya. 14 tahun berpengalaman mengubah hidup anak didiknya yang kini telah berkhidmat di jabatan kerajaan & swasta. Insya Allah.

www.nurfarizan.com
www.ipmmunshi.com