21 Dec 2014

# Ilmu Storytelling Tuan Izan # Kelas Storytelling

Ilmu Storytelling Tuan Izan

Bismillah,

Selamat menikmati hari Ahad yang berbahagia ini.Mohon maaf agak lama tidak membuat sebarang post di laman blog nurfarizan.com akibat beberapa masalah teknikal yang tak dapat diceritakan disini. Apa pun saya CF tetap merindui dunia blogging ni yang dah jadi darah daging saya sejak 4 tahun yang lepas.
.
.
Oh ya banyak yang berlaku sejak hampir 1 bulan tidak berblogging. Cerita kisah peribadi? oh tidak pasal kerjaya okey. Jika nak dikongsikan dari pagi ni sampai pagi esok pun tak habis.
.
.
Yang menariknya adalah belajar bagaimana menulis storrytelling dan gurunya adalah Tuan Izan. Ilmu ni lah yang CF cari selama ni. Cer kongsikan? Oh ilmu belum habis dituntut dong .. haha .. gi mana seh mau kongsi haha
.
.
Hari-hari mengadap group Tuan Izan, best pulak storytelling dan pelajar-pelajar Tuan Izan berkongsi storytelling dan yang bestnye Tuan siap betulkan sekiranya storytelling kita salah.
.
.

Cop..cop..cop storytelling tu untuk apa ya? Ha bagi anda yang nak buat bisnes ke dalam erti kata menjual tu memang sesuai belajar ilmu ni, sebab orang tak suka dengar perkataan menjual bukan? tapi orang suka dengar cerita betul..betul .. So konsep story mory ni agak sesuai lah untuk uolss hehe
.
.
Nantikan CF akan kongsikan beberapa storytelling yang telah dipelajari dalam kelas online Tuan Izan. Part tajuk CF masih kurang mahir lagi. Tuan nak belajar lagi ilmu storytelling. Best cikgu (tuan izan) ni walaupun kita belajar dalam kelas online. Boleh dikatakan mudah faham walaupun CF ambil masa untuk faham .o.o

No comments:

Post a Comment

.

Follow Us @cfnurfarizan