Follow Us @soratemplates

18 March 2015

KERJA

Assalamualaikum,

Selamat Pagi. Semoga hari ini kita diberi keberkatan dan dipermudahkan urusan.

Wah dah lama tak mai sini. sorry ya yang selalu datang ke blog ni dan
intai perkembangan terkini. Jangan marah tau hehe

Kita ada je. Cuma tak buat sebarang post

Apa pun tq tau awak semua menjadikan blog nurfarizan.com
sebagai bahan carian atau memang suka datang blog ni

Sepanjang 2015 saya belum dapat rehat
Dalam fikiran ni macam nak pergi bercuti

Bab kata cikgu kita dia cakapkan
3 atau 4 bulan wajib pergi bercuti

Insya Allah bulan depan akan merehatkan diri
pergi ke negeri orang .. alah tak lama pun



No comments:

Post a Comment