20 Jun 2015

# 5GB # Internet

Tahun Ke 5 Bersama Tune Talk

Alhamdulillah masuk tahun kelima CF menggunakan Tune Talk. Agaknya serasi jodoh bersama, sebab Tune Talk menawarkan pakej yang terbaik. Dan baru-baru ini CF beli satu lagi sim kad yang CF khaskan untuk Internet.

Not bad pada mulanya CF topup RM30 (tidak termasuk GST) dapat percuma 1GB yang bestnya RM30 tu dia tak usik sikit pun duit kita wow kira macam topup dapat free gift gitu hehe



ni gambaran penuh plan yang Tune Talk sediakan 
nak lebih lanjut boleh klik kat TuneTalk.com






tadi baru langgan untuk 5GB wah sempatlah berlebaran di Aidilfitri yek .. hehe
Topup RM50 yang bestnya dapat extra RM20 = RM70 

Untuk langgan  secara bulanan data 5GB hantarkan ke 2222

If selepas tamat tarikh langganan 
Taip 5GB ADD hantarkan ke 2222

Anyway thanks to tunetalk.com kerana menyediakan pilihan plan yang menarik.





.

Follow Us @cfnurfarizan