5 Oct 2015

5 Sebab Orang Kita Mudah Tewas Berniaga Online

Beberapa bulan yang lepas. cf ada attend seminar anjuran SifuFBads. sebelum ini pun cf ada juga pergi menuntut ilmu seingat cf tahun 2012. dah lama tu. betullah ilmu ni kita kena upgrade dari masa ke semasa selari dengan perkembangan dunia serba moden.

Zaman berubah mengikut arus. ilmu juga perlu dalami dari masa ke semasa. itu pandangan cf. lain orang lain caranya. dan satu lagi bila kita berkecimpung dalam dunia bisnes. kita perlu berguru dengan guru buat bisnes juga. dan dah hasilkan pendapatan yang luar biasa.


5 Sebab Orang Kita Mudah Tewas Berniaga Online ini dikongsikan oleh Sifu Jamal atau lebih mesra dikenali sebagai Sifu FB Ads. 
.
.

1. KURANG ILMU - Dah la kurang ilmu, malas plak cari ilmu, kedekut nak dapatkan ilmu.

2. KURANG AMAL - Ilmu ada, tapi kurang amal, kurang praktis. Ilmu yang dipelajari akan menjadi berkesan apabila kita selalu amalkannya. Bak kata omputih, PRACTICES MAKE PERFECT.

3. BANYAK MAHU SHORTCUT - Taknak lalui proses-proses ke arah kejayaan. Lalui proses, dari satu level ke satu level..supaya kita dapat pengalaman.

4. TAK FOKUS - Semua nak dibuat. Sebaiknya fokus satu-satu dulu. Bila satu dah berjaya, baru boleh buat lain.

5. MUDAH GIVE UP - Bila yang dibuat tak datangkan hasil yang diinginkan, kita mudah berputus asa. Salahkan orang lain!



Jom Follow FB  Tuan Sifu Jamal di SifuFBads




.

Follow Us @cfnurfarizan