Follow Us @soratemplates

30 January 2016

18hb Februari

Tulis kat sini. sebab blog ni dah macam diari, ehem yang patut patutlah nak tulis tu, yang betoi betoi rahsia tulis dalam diari manual (buku diari), diari maya kita boleh baca sesama ya

nak share ni 18hb Februari 2016 genaplah 4 tahun bersama www.nurfarizan.com yang kuasakan oleh blogger dan domain serverfreak

suka dengan company ni, hasil kerja mantop, memacam masalah web dia yang bantu, belum pernah lagi dia tak berjaya selesaikan masalah web.

under serverfreak termasuklah www.nurhimalayansalt.com

sebelum ni cf tak nak guna blog ni nak buat yang baru? kenapa nak buat yang baru ingat senang nak hit viewer dekat beratus ribu k?

masa tu tak fikir panjang ingat buat perubahan itu jer haha perubahan yang cf sendiri tak selesa nak kembali ke pangkal jalan ke blog lama haha

sebelum ni ada blog nurfarizannasir.com setelah puas memujuk hati menggunakan wordpress memang tak jalan lah dan tak ada jiwa disitu

buat apa yang kita suka hehe

dah panjang membebel pepetang ni almaklum sajalah 8 hari tak menaip haha


ok dipendekkan cerita cf sebelum 18hb awak settle payment untuk renew blog kesayangan awak ni ya hehe