17 January 2016

Boss Harmony Excellence Group Guna Garam NUR

terkejut dapat kunjungan dari orang-orang hebat asalnya hanya kunjungan secara tak rasmi dengan kawan abah, last sekali tuan ni nak beli garam 

dengan muka tak bersedia sebab ada tugas yang perlu didahulukan, adik lelaki beria mengajak ambil gambar sebagai bukti tuan kita ni sudi mendapatkan garam nur 



Terima kasih Tuan Haji Hashim telah mendapatkan garam mandian NUR Therapy Salt. semoga Tuan Haji diberi kesihatan yang baik dan dipermudahkan urusan.

Nak bagi tau ni, ni bukan sekadar bergambar aje tau, Tuan Haji ni beli menggunakan duit poketnya sendiri.

Happy kejap, orang kuat Harmony Excellence Group sudi guna produk kita hehe  Tuan Haji dari Johor datang Ke Kuantan atas urusan kursus.


Gambar lama, baru hari ni nak pos hehe, bunting serta logo pun yang lama kan.