30 January 2016

Pengalaman Bercuti di Langkawi, Kedah

Baru-baru ni sis comel kita Nurassilah Zulfakar (Shiela) dok tag kita nak pi bercuti, selalu nya hilang sebab tag kat fb ni bukan boleh save haha

haa apa lagi kita pun share lah dari fb sebenar Sis Farisha Nur Iman 'Raihan, memang teringin nak pi belah utara tu dok bersembang dengan Shiela nak bercuti dalam tahun ni 

nah dah ada rakan fb pergi boleh la kita jadikan panduan yek 


copy paste dari facebook Sis Farisha Nur Iman 'Raihan,

Kalau nak pegi holiday kat Langkawi ramai2 satu group family or dgn kengkawan 8-12org, mmg sy REKEMEN homestay yg sy tinggal slama 3D2N (16-18/01/2016) kelmarin.
Ade 4bilik 3 bilik air. Sume bilik aircond.

Complete ade dapur gas, water heater, jug kettle, kuali pggan mangkuk, meja makan, peti ais, sterika, tv dan siap skali dgn kete AVANZA sbijik! Harga sgt berbaloi compare dok hotel. 

Kitorg siap sewa lg 1 kete ALTIS sbb ramai. Jgn risau. Harga mampu sewa. Terasa mcm duduk umh sdri. 

Kalau g 4 family just share +-RM200 je per family utk 3d2n. 

10minit je dr kompleks coklat Haji Ismail Group yg baru tu. Food court pun dekat. Pam myk dekat.
20minit ke Dataran Lang. Lokasi tgh2 antara Pantai Chenang dgn Dataran Lang. 

Tq En Dzul Busu utk homestay 

(Nak tag nama dia x ley plak. Tp search nama tu kalau nk berurusan dgn En Dzul. Nk direct wssp dia pun boleh. Ni nom tepon dia 012‑569 5985 )




p/s : buat teknik visualization dan selalu lah post pasai Langkawi Kedah yek hehe ❤ ❤ 

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com