16 January 2016

Vendor Garam Nur kini di Meeraqas Pahang


Mengenali owner butik jelitawan nora (kanan) bertudung hijau pada penghujung Mac 2015 orangnya manis dan peramah juga mudah mesra.

Setelah puas dipujuk CA berbaju biru (kanan) saya (cf) yang duduk tengah tu memulakan langkah menaiki tangga hehe sebab asalnya nak beli barang area situ aje 

Kurang setengah berbincang cf ambik keputusan untuk register dan menjadi sebahagian vendor di Butik Meeraqas yang terletak bersebelah dengan Maybank Taman Tas.

Suka pergi tempat ni dah sebab ada menu best best, kira boleh lepak santailah kat sini. 


Alhamdulillah kini hampir  10 bulan sebagai rakan sahabat. Allah telah mengaturkan perjalanan ni lebih indah. sebab permulaan perjalanan minta padaNYA pengakhiran juga begitu

Semoga urusan  kita dipermudahkan. aamiin, akan datang ada lagi story tentang Butik Meeraqas.

Nak jadi sebahagian rakan perniagaan di Meeraqas? Sebarang khidmat nasihat boleh contact pengurus jualan Ana di talian +6010-865 9438 boleh follow facebook klik kat SINI



Alhamdulillah stok masih ada di Meeraqas :



FUNGSI GARAM NUR :
Mandian & Rendaman Kaki

NUR Therapy Salt – Lavender Relax.
Merawat : Stress, imsomnia, migrain, ketegangan saraf, jerawat, resdung, ruam dan ekzema.

NUR Therapy Salt – Rose Harmony
Merawat kemurungan, melegakan kebimbangan, meningkatkan kasih sayang dan keyakinan diri dan melancarkan kitaran haid.

NUR Therapy Salt – Lemon Detox
Merawat anti bakteria, merawat demam, menaikkan semangat, meningkatkan daya ingatan dan fokus.


KELEBIHAN PRODUK :

[+] Kaya dengan 84 mineral dan iodin
[+] Mengurangkan sakit kepala
[+] mengawal suhu badan
[+] Meningkatkan peredaran darah
[+] Mengurangkan angin dalam badan
[+] Mengelakkan kekejangan otot
[+] Menguatkan tulang
[+] Membantu usus menyerap nutrien
[+] Mengembalikan kelembapan kulit
[+] Mengurangkan tanda-tanda penuaan
[+] Menyahtoksik badan daripada logam berat
[+] Meningkatkan metabolisme badan.
[+] Mengelakkan bengkak kelenjar tiroid
[+] Menggalakkan keseimbangan pH
[+] Mengurangkan refluks asid
[+] Meningkatkan kesejahteraan suami dan isteri
[+] Mewujudkan keseimbangan elektrolit
[+] Meningkatkan kecerdasan minda
[+] Menghindarkan gangguan makhluk halus


Cara Guna Garam Nur (1) :
Mandian : 2 sudu Therapy Salt larut dalam 5 liter air. Mandi selepas pembersihan badan dan lap dengan tuala. Badan lebih segar dan tidak melekit.

Cara Guna Garam Nur (2) :
Rendaman Kaki : 2 sudu Therapy Salt larut dalam air paras buku lali. Rendam 30 minit.

Sesuai mandi sebelum subuh atau sebelum maghrib, mandi dengan ais, air suam atau air biasa digalakkan mandin pagi dan petang. Digalakkan selawat 11 kali dan kacau lawan arah jam. Garam larut 1 minit.

Kandungan Garam Nur : Garam Himalaya Premium 100% tulen. Doa terpilih. Aromaterapi berkualiti tinggi. saiz batu garam nur 2mm. Mudah larut. 500 gram. Harga rm30 @ 22 kali penggunaan. sudu dibekalkan.

Kesan kesembuhan seawal 1 hari juga bergantung kepada suhu dan antibodi badan seseorang. Insya Allah.

Rujukan :www.nurhimalayansalt.com 



FUNGSI GARAM NUR :
Deliciousalt – Garam Masakan

Pengganti garam dapur. 1001 khasiat walaupun dalam 1 masakan.

84 mineral yang diperlukan oleh tubuh badan.

Meningkatkan peredaran darah.

Menghapuskan toksin dalam badan.

Menguatkan tulang.

100% halus. Garam Himalaya Premium. 500 gram RM6 @ tahan 1 bulan.

Rujukan : http://bit.ly/Deliciousalt 


FUNGSI THERAPY OIL :
Minyak Angin


 Mampu mengurangkan :

Sakit kepala dan migrain

Sakit-sakit otot dan sendi

Merawat masalah senggugut

Merawat gatal-gatal kulit


Sekali roll. Insya Allah lega. Kegunaan luar sahaja. Kandungan utama minyak sauda, zaiton, pudina. 7.7 % menthol dan berangin. Roll-on 10ml hanya RM12


Rujukan : http://bit.ly/TherapyOil 


Perlukan penghantaran seluruh Malaysia, Brunei & Singapore? whatsapp 0111-337 6596  




Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com