4 Feb 2016

# Dealer ONEXOX # DEALER ONEXOX Taja Talian Khidmat Nasihat Garam NUR

DEALER ONEXOX Taja Talian Khidmat Nasihat Garam NUR

Alhamdulillah dengan izin dan rezeki dariNYA, talian khidmat nasihat garam nur telah ditaja oleh Dealer OneXOX. Wah rezeki jangan ditolak. Bersangka baik dengan rezeki, maka rezeki dari Allah taala datang tanpa diduga. 

CF selaku owner GARAM NUR kini pengguna ONEXOX


CF mula menggunakan nombor talian khidmat nasihat 0111-337 6596  ini pada 29/12/2015. Pada mulanya CF topup untuk 1.5GB ala nak test aje dulu ye ke idak OneXOX ni kan hehe.


Tepat sekali dengan tagline Lebih Penjimatan Tanpa Caj Tersembunyi, sangat best dan laju tak ada sekatan internet. Kita kerja dalam dunia online ni, memang segalanya kena cepat, buka web, blog facebook segalanya pantas.


Kerja dah tentu banyak dan menimbun line internet mesti lah laju, kata nak buat duit ribu riban, internet pun mesti laju ye dak baru hari hari senyum bahagia (line internet sebelum ni memang cepat habis data dan slow (lambat) 5 tahun kot setia sebab fikir, hanya line ini saja yang menguntungkan.


TESTIMONI dari adik beradik CF yang dah menggunakan ONEXOX


Testimoni ONEXOX - CA Adawiah


Testimoni ONEXOX - Umairah 


Antara kelebihan ONEXOX Inovasi Prabayar Terkini :

Internet Berkelajuan Tinggi .Tanpa Pay-As-You-Use. Maksudnya line internet akan dicas mengikut kadar bayaran yang kita buat. 

contoh uols dah guna 1.5GB, bila dah habis kuota internet ONEXOX maka line internet / simbol internet kat fon tu akan dipadamkan, Jadi tak ada istilah dah habis langganan kuota akan ditolak dari baki dalam fon uols tu. tentu sekali sebelum habis kuota standardlah ONEXOX akan menghantar mesej sebagai peringatan.


CF test pada 03/02/2016 @ time hujan :)


Lanjutan Tempoh Sah Percuma sehingga 2 Tahun 4 bulan. Biar betik ONEXOX bagi tempoh panjang macam ni? ya betul tak salah lagi. 

contoh mak ayah kita topup untuk sebulan, habis sebulan line tu dah tak boleh call keluar betul dak? ONEXOX bagi 2 tahun 4 bulan atau lebih mudah 28 bulan. Mana nak cari telco macam ni
Tarikh kemaskini 03/02/2016 @ 5:30 petang 




Ganjaran 1800 SMS Percuma. 150 x 12 bulan ke sama rangkaian. Best tu dapat mesej kat keluarga rakan sahabat dengan kadar percuma, maka tak ada alasan lagi xde kredit kan. ini biasanya CF dengar rungutan dari adik CF sendiri hehe ye lah time tu dia sekolah lagi belum ada duit poket, kekadang tu kita mesej memang tak respon le, sekarang tak ada lagi masalah tu, alhamdulillah.


6% Ganjaran Tunai. User-Get-User


contoh...umairah..daftarkan new user or kawan dia..so..setiap x kawan dia topup..dia akan dpt insentif...dan akan dikreditkan ke akaun DA..sekiranya melebihi rm50..dia boleh tebus insentif tu dlm bentuk tunai melalui akaun bank.. sekiranya tidak.. maka.. dia akan menikmati topup yg x putus2 sampai 2 thn

Bila kita tau kelebihan dan manfaat servis ni, dah tentu kita nak share dengan ramai orang, CF share kat keluarga. Mak Abah CA, Umairah kini pengguna ONEXOX 

DAN ..

Yang menarik lagi, nombor kita orang bermula dengan
0111-337 xxxx  ehem best kan

Nak sama nombor cam CF bermula dari  0111-337 xxxx ? Dealer bagi tau ada 9 nombor lagi

So grab now! 


Lebih Penjimatan Tanpa Caj Tersembunyi HANYA RM10 dan terdapat RM5 isian didalamnya. 

Nak kekalkan nombor sedia ada? Oh bisa diatur hehe Cakap jer dengan Dealer ONEXOX SYSD 30680 Save nombor ni ya +6010-867 0212 @ Team AKSS 0111-337 6319

Pasti layanan ramah mesra untuk uols tau   
Nak CF bantu pun tak ada masalah anytime tau 



Promosi Sah Sehingga Mei 2016
Promosi Sah Sehingga Mei 2016
Promosi Sah Sehingga Mei 2016




.

Follow Us @cfnurfarizan