Follow Us @soratemplates

29 February 2016

Minuman Cool Blast & Mee Hoon Bakso Memang Best!

Cerita Hari Ini. Jam ditangan menunjukkan 1.30 petang, tetiba rasa lapar dan teringat kedai makan kawan kita ni, sebab sebelum ni ada menjemput CF dan CA datang singgah nak makan-makan bertempat di Kem Batu 10.


tengah dok pilih mana satu air yang berkenan dihati 



sementara tunggu order chocolate cool blast ambik gambar jap 












Serius sedap mee hoon bakso ni original air tangan kedai cool blast cawangan panching 





Dari kiri Tokey Cf -panggil K nama glemernya hehe, manis orangnya di tengah CA Pakar Komputer MS Office dan bertudung putih CF tengok tu senyum orang kekenyangan memang giteeww 






Terima kasih owner cool blast belanja kami berdua makan hari ini, siap layan kami makan, sebenarnya memang tak berjanji nak berjumpa, rezeki Allah, sampai saja owner pun baru sampai, memang rezekilah.


Follow fb Kamarul Akmar Kamarudin dan alamat kedai no.305, batu 10 jalan panching off jalan gambang, 25150 kuantan pahang.