19 Feb 2016

# Office Baru Garam Nur. garam nur

Office Baru Garam Nur


 Jika dah rezeki tu tak ke mana kan. tugas kita usaha dan Allah Maha Mendengar, alhamdulillah malam tu discuss dengan team sampai jam 2 pagi dan ke esokkan decide pilih office mana yang sesuai sebab kami ada 3 lokasi pilihan.

Aku Kaya Sales & Services(AKSS) produk utama yang dikeluarkan adalah NUR Therapy Salt dah ada ofis, alhamdulillah sebelum ni di Kuantan, nak ubah angin hehe tak lah peluang pasaran tu kita dah nampak dan lain lain faktor.

Alhamdulillah 11hb Februari 2016 pejabat AKSS di Menara Ilham Jalan Binjai Kuala Lumpur.





Garam Mandian NUR atau NUR Therapy Salt  




Memang dari dulu bergambar nah ni hasilnya 




Ok sebelum masuk pejabat sesiap ambik gambo 





Nak berurusan pasal garam nur boleh boleh hubungi
Cik Diana Assistant AKSS 






Ni belah luar pejabat 




bangunan luar, dengan ketinggian 53 tinggkat 




sebelah depan pejabat ada apartment, ca tengah membilang tingkat apartment tu hehe


nanti kita sambung cite lagi yek :) semoga perkongsian menggembirakan 
bagi uols yang selalu tertanya-tanya ofis cf di mana 

opss cf memang tak selalu kat pejabat yek 
kami bagi bagi tugas 

walaupun owner produk, belum masanya 
merehatkan diri 

baru 2 tahun kot, banyak benda lagi nak kena belajar hehe 


koleksi gambar ini hak milik www.nurfarizan.com


sesenang singgah kat web garam nur ya 

.

.

.

.

Follow Us @cfnurfarizan