18 Feb 2016

# Dealer ONEXOX # DYSD30680

ONEXOX. Apa yang anda perlu tahu?

Alhamdulillah CF dah start guna ONEXOX pada bulan Disember tahun lepas, setakat ini tahap kelajuan yang munasabah hehe, bukan apa dunia bisnes CF memang dunia online, jadi perlulah ada kadar kelajuan yang membuatkan kita senang nak berurusan.

Okies kat sini CF share ONEXOX. Apa yang anda perlu tahu :


 1. KADAR PANGGILAN
+ Bawah 10 saat : 5 sen ke semua rangkaian
+ Bawah 30 saat : 9 sen ke lain rangkaian / 7 sen sesama ONEXOX
+ 30 saat seterusnya : 9 sen ke semua rangkaian / 8 sen sesama ONEXOX

2. KADAR SMS
+ 10 sen ke lain rangkaian
+ 1800 SMS percuma ke sesama ONEXOX

3. KADAR FAMILY & FRIEND
+ 10 nombor semua rangkaian
+ Kadar panggilan 6 sen setiap 30 saat
+ Kadar SMS 2 sen

4. TEMPOH AKTIF KREDIT
+ 2 Tahun 4 Bulan
++ Nombor baru layak jika bertopup RM50 dalam tempoh 30 hari selepas pendaftaran berjaya
++ Kekal nombor lama layak automatik

5. DATA BERKELAJUAN TINGGI
+ 500MB RM18
+ 1.5GB RM28
+ 3GB RM48
+ 4GB RM58
++ Tiada Pay Per Use

6. INSENTIF USER GET USER
Insentif 6% dari nilai topup user yang diperkenalkan. Tiada had tempoh, selagi user yang diperkenalkan topup, di mana-mana sahaja.

7. TIADA GST
Semenjak 1 April 2015

8. PENYATA PENGGUNAAN
User boleh melihat detail penggunaan dan caj melalui web selfcare. Tanpa caj

9. TIADA KONTRAK
Sekiranya user tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ONEXOX, boleh port out bila-bila masa ke rangkaian pilihan user

10. HARGA SIMKAD

 Hanya RM10 




Tengok adik kita yang sorang ni walaupun baru berusia 18 tahun dah mampu beli simkad tau sebab simkad ni tak membebankan tempoh kekal aktif sim ni 2 tahun 4 bulan @ 28 bulan, so boleh jimat banyak tau! dan tak perlu topup banyak kali untuk talian kekal aktif.


Terima kasih Dealer ONEXOX yang telah menaja talian Khidmat Nasihat Garam NUR.  Boleh baca kisah ni KAT SINI YA 



Berminat nak order simkad?

Pilih No Baru atau KEKAL No.Lama

✆ WhatsApp Dealer DYSD 30680 
☞ +6010-867 0212 (Team Syempoi)

✆ WhatsApp Sub Dealer DYSD 35581
☞ +60111-337 6456 (Maira)




.

.

.

.

Follow Us @cfnurfarizan