19 Feb 2016

# rantai tangan

Rantai tangan pemberian pelajar tersayang

hehe gambar ni gambar dah lama kira kira 2 bulan yang lepas, tengah mengemas pc tengok gambo lama sayang nak delete, send kat blog ada faedahnya kan 

Ima tudung hijau ni kreatif orangnya,  asalnya hanya hobi buat rantai tangan, sesetengah orang kata gelang, dua dua boleh kot hehe 




tengok tu anak didik yang penuh kasih sayang pakai kan rantai tangan kat cikgu komputer, ca adawiah 


hmm cantik nye ca pakai, detik hati ima hehe



ni rantai tangan cf cantik kan, ambil masa yang lama nak siapkan rantai tangan ni 



sebelum balik sempat posing kat ofis ima dan sebelah kiri tu hai ida orang nya comel 




kami dari kiri ca, cf, ima dan ida time ni dah pukul 4 lebih muka pun dah layu hehe 

berminat nak order rantai tangan boleh contact ima ya 


p/s : keempat-empat adik manis ni pengguna garam nur. kbai :)


.

Follow Us @cfnurfarizan