15 Mar 2016

# Maira # ONEXOX

Kesabaran Aku Senipis Bawang

Aku hari2 gune telefon. Dulu pakai 3310 je. Internet xde. Boleh msj & kol je. Pling syok main game ular yg pyh mati. Korang mesti tau kn? Heheh. 
.
Lar ni sume pkai Wasap, Wechat, Fesbuk ja nk roger2. Aku pn xterkecuali mlyn sume bnde ni.
.
Yg tak best ni, line slow nauzubillahiminzalik.
Mmg mncbr kesabaran yg snipis bwg ni. Dahla tempoh kredit skjp je. .
.
Mcm2 reward yg ditaburkn. Tp haram sume hny la janji dicapati. Duit untk topap je cecah RM50 hgga keatas.
.
Aku ni dhla pendapatan xde . Hrpkn buat kerja sambilan aje.
.
Alhamdulillah. Tp Allah Itu Maha Adil. Ade satu hari ni , kakak aku perkenalkan satu simkad ni.
.
Aku mule2 mcm tak pcaye jgak tp lps dgr pnerangan dn testimoni dr die.
.
Aku pun try la beli satu. Murah kot, RM10 je. Topap lagi RM50 dpt 2tahun 4 bulan tempoh aktif.
.
Yg bestny, internet laju mcm 4G dan tak mkn duit aku ble kuota intrnet da habis.
.
Lps tu, ade sistem F&F yg jimatkn kredit dgn hny serendah 2SEN utk msj dn kol. Syok hbis! Ape lg bgayut la. Hahah
.
.
Promosi terhebat abad ini..
Beli simkad ONEXOX untuk dapatkan FREE laluan 2 tahun 4 bulan..Kredit RM15 tersedia, 150 sms percuma, langganan internet 250MB..Semua cuma RM20 SAHAJA.

Dapatkan simkad ONEXOX sekarang WhatsApp
0111-337 6456 (Maira)
0111-337 6596 (CF)

Terhad sehingga bulan MEI 2016, kita hantar terus ke pintu anda tau. maklumat lanjut boleh terus ke http://www.nurfarizan.com/p/onexox.html



.

.

.

.

Follow Us @cfnurfarizan