16 March 2016

Nasi Kukus Iman Corner Citarasa Pantai Timur

Dalam pada berborak-borak dengan owner. mudah mesra dengan panggilan kak Na. Nasi Kukus Iman Corner ni resepi turun termurun dari Negeri cik siti wan kembang. 
.
.
Banyak tempat cf dah makan nasi kukus. semua nya sedap belaka. Istimewa Nasi Kukus Iman Corner ni adalah sambalnya.

Memang sedap sambal ni lain dari yang lain. cf difahamkan sambal ini dimasak terlebih dahulu bagi memastikan kualiti sambal dan mengelak dari sakit perut. 

Dan kuah kari di restoran ni pun sedap sehingga menghirup kuah sampai licin mangkuk, hehe ganas tak.

Kedai ini lokasinya terletak di Jalan Haji Ahmad dan istimewanya lagi setiap kali penyokong serta peminat bola sepak The Red Warrior akan berkampung di sini. Meriah bukan.





Jemput singgah makan dan layari facebook Nasi Kukus Iman Corner











======================================

Cf datang asalnya nak hantar garam nur kat kak na 
tetiba rasa nak makan kat sini macam sedap jer 
menu nasi kukus ni 

haa memang sedap. dah dua kali makan kat sini 
alhamdulillah sedap 





Terima kasih Kak Na sudi guna garam nur. alhamdulillah wajah kak na dah pun 
berseri-seri, terima kasih repeat order lagi. mandi garam nur hari hari tau 
haha ayat memujuk 


Edit : masa ni cf sakit mata, kena berspek mata
haha gagah seharian dengan spek mata
apapun tugas harus dilaksanakan. tak gitu


garam mandian ni bukan garam masakan warna putih tu ya. 
saja nak bagi tau kang ada yang dah baca blog ni 
pi ambik garam kat dapoq buat mandi 
nayaa tau :D

kelebihan garam nur layari www.nurhimalayansalt.com