30 March 2016

PERCUMA Cara Bina Cover Foto Facebook

tadi follow ilmu cikgu June. tetiba terklik cover foto cikgu. eh bukan sengaja tau. sebab awal pagi tadi minta dengan Allah nak update cover foto. dah berminggu terkosong macam tu saja.
.
.
terima kasih cikgu. asbab saya follow cikgu, rezeki hari ni. dapatlah rumah facebook ni cecantik gitu.
.
.
jom follow cikgu June Mohd Som dengar cerita cikgu banyak share Basic Online Positioning. cepat tau sebelum ada sebarang pindaan berlaku hehe





bila nak dapatkan idea, cf akan login ke canva. best kan dapat macam-macam ilmu selagi kita rajin belajar dan praktikkan ilmu itu 

ini satu lagi cf buat 



maka terhasilah idea kretip iteww.  cantikkan. ceria hehe . cf buat yang free saja tau boleh sama-sama belajar kat https://www.canva.com/

.
.
selamat mencuba! 

#CF_CikguFarizan
#Pengasas #NurHimalayanSalt
#GengBOP 


♡ LIKE ♡ SHARE ♡ COMMENT