5 March 2016

PROMOSI Simkad Onexox FREE Laluan 2 Tahun 4 Bulan

CF diberi amanah untuk pegang semua koleksi simkad yang ada ada beberapa sim untuk kekal nombor lama, hai ketaq jugaklah pegang amanah orang ni,

langsung tu dari tersimpan lelama kat dalam tangan cf maka nak jugaklah cf share simkad onexox ni, dah diuji tahap kelajuan nya, cf taip artikel blog tengah hujan lebat.

line internet memang tak terjejas, kiranya tugas dan aktiviti walaupun hujan turun dengan lebatnya. ramai kawan kawan juga kenalan selalu merungut line internet slow, reply wassap satu ke dua baru respon, apa ni, zaman dah moden kita masih slow dalam tindakan.


Promosi terhebat abad ini..
Beli simkad ONEXOX untuk dapatkan FREE laluan 2 tahun 4 bulan..Kredit RM15 tersedia, 150 sms percuma, langganan internet 250MB..Semua cuma RM20 SAHAJA.

Dapatkan simkad ONEXOX sekarang WhatsApp 

0111-337 6596 (CF)
010-867 0212 (Syedo)
0111-337 6456 (UJ) 

Terhad selagi stok masih ada, kita hantar terus ke pintu anda tau. maklumat lanjut boleh terus ke http://www.nurfarizan.com/p/onexox.html



















Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com