Follow Us @soratemplates

17 March 2016

Sajian makanan ala barat di Planet&co. @Museo Cafe Kuantan

Serius dah tiga kali pergi tempat ni. dalam bulan yang sama tau . menu sedap dan berbaloi-baloi. makanan orang putih ni kena pada tekak memang sedap. yang paling best menu ni ada aiskrim biar betul? sebenarnya menu ada nama. apa da cf ni makan menu ni tak tau nama. free edit balik tau nak kena tanya tokey haha 


harga menu ni bawah rm10 bukan rm9.90 tau 
nak tau rasa kesedapan menu ni jom singgah 
dan makan di Planet&co. 











maira makan katanya sedap sangat 
bukan sorang makan menu ni tau. 
3 orang bersama kakak-kakaknya itu 




selit gambar tunggu order sambil selfie jap 



nampak tak gambar tokey Planet&co
kami di nurfarizan.com sentiasa sokong 
rakan sahabat berbisnes.




Kredit Facebook Tokey Mn Hafiz

Lokasi Planet&co. mudah saja sebelah hotel shahzan Inn 
menghadap ke padang yang biasa orang berbuka puasa 
kat padang tu dan berdekatan dengan masjid negeri