13 March 2016

Tekak Pedih Tak Boleh Telan Air Gara-gara Minyak Habbatussauda




Sebenarnya cf alah dengan minyak habbatussauda bila spray dalam mulut dan telan dalam beberapa minit, tekak pedih memang trauma lah nak spray lagi dan bila jumpa orang jual atau suggest kat cf. 

Ya Allah seram bercampur trauma, tekak cf memang sangat sensitif dengan apa apa jenis makanan, kemungkinan besar pernah mengalami batuk teruk yang berterusan 20 tahun yang lepas. ya ya memang lama peristiwa tu dah bertahun kot.

Kesan nya sampai sekarang, air batu atau bahan sejuk minum keesokan akan pedih tekak, Berkat usaha kita mencari apa permasalahan berlaku. Alhamdulillah sihat.

Minyak habbatussauda cf tak pernah beli sebelum ni, bila sakit cakap dengan abah, abah akan bagi minyak habbatussauda

Bermula lah episod baru, wah macam episod drama bersiri lah pulak haha. Spray spray haissh masalah yang sama jugak berlaku pedih tekak tak boleh telan air, apatah lagi air liur

Macam dah give up, give up kejap aje, mungkin dos nya kurang sesuai dengan pesakit yang luar biasa macam cf ni hehe

Dan penghujung tahun lepas cf dihadiahkan dengan minyak habbatussauda. Mata terkulat kulat jugaklah nak guna, simpan sampai berbulan jugaklah.


Bila cf baca sekeping risalah yang dibekalkan kawan ni tadi, baca dan baca lagi, dan terfikir, minyak ni banyak khasiat tapi kenapa bila aku guna, alah lain macam ajer. dalam benak fikiran mungkin minyak ni lain dari sebelum ni tak samalah.

jeng..jeng..jeng

try lah dulu dengan bismillah dan terus spray, beberapa minit kemudian, alhamdulillah minyak habbatussauda ni best tak pedih tekak dan boleh telan air.


Siap letak dalam minuman, buat kopi spray buat dalam air suam spray, kesihatan kena jaga, sebab hari hari kita terdedah dengan makanan kurang khasiat dan mempunyai bahan kimia seperti sayur.



❤ Antara Kebaikan Pure Black Seed Oil (PBSO) 

Memberi Tenaga & Stamina : Kelesuan, sakit-sakit badan dan otot, mudah mengantuk, tekanan perasaan, depresi.

Meningkatkan Imunisasi / Antibodi : antibodi sel pembunuh penyakit, sesuai untuk pengidap AIDS, penyakit kanser & tumor, menghancurkan batu karang.

Mengecutkan Ketumbuhan (Anti Tumor/Anti Kanser). Anti Inflamasi : Mengurangkan bengkak dan radang, asma (radang paru-paru), sakit kulit ekzema (radang kulit) dan arthritis (bengkak sendi) jangkitan kulit (eksim, jerawat, flek dan luka kulit), sakit gigi, gusi luka atau bengkak.

Antibakteria : Mengelakkan dari jangkita E-coli, V cholera dan shigella, gastrik diarea, kesihatan dalam peruk dan usus (ulser/cacing/cirit-birit/buasir), mengatasi masalah bau mulut tonsil.

Penyakit Wanita : Membetulkan putaran haid, memperbanyakkan susu ibu,

Meningkatkan Kecerdasan Minda : Mempuyai asid omega 6 dan asid omega 3 yang baik untuk otak dan kecerdasan minda.

Menormalkan Kolestrol, Kadar Gula Dalam Darah & Tekanan Darah, Anti Parasit : Membunuh cacing dalam perut, juga sesuai untuk kanak-kanak (lebih dari 5 tahun).

Anti Histamin : Mencegah cetusan histamine (punca alahan) dalam badan (makanan laut dsb), juga asma.

Merawat Tenaga Batin : Impotensi, meningkatkan tenaga seksual (untuk lelaki dan wanita), mengatasi masalah kemandulandan meningkatkan kesuburan.

Saluran Perkumuhan : Merawat jangkitan pundi kencing, melawaskan perkumuhan.

Anti Oksidan / Anti Penuaan : Meremajakan sel-sel dalam tubuh.

Menyembuhkan : Anemia, gout, epilepsi, kejang, lumpuh, imsomnia, batuk, jangkitan tekak, diabetes, rambut gugur/ botak (Alopecia), selesema, resdung, migrain, mencantikkan kulit dan wajah, penyakit jantung / menguatkan jantung, sesak nafas/ penyempitan vena.







semalam ambik 12 botol sebab ramai mengadu sakit itu ini, maka kenalah jadi perawat sekejap hehe, hari ni dah tinggal 8 lapan.


Ahli keluarga yang grab awal. alhamdulillah produk yang bagus, kita kena share, khasiat dan kebaikan minyak habbatussauda atau nama pada botol Pure Black Seed Oil lebih 1001 kebaikan.

Berminat? Perlukan Khidmat Nasihat ?
WhatsApp 0111-337 6596 (CF)

Like Fanpage Jom Sihat Secara Alami 







Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com