30 May 2016

Blog ini di klik lebih 180K?

Bismillah. Selamat tenghari. Walau sibok macam mana sekali pun. cikgu cf akan terjah ke blog ni, walaupun tak update apa pun, tengok pun jadilah hehe. sebenarnya banyak aktiviti belum dimasukkan. opss semuanya harus disaring. biasanya aktiviti niaga yang simple-simple cf akan bawa masuk.

Abah selalu berpesan, berpada-pada dengan setiap tindak - tanduk yang kita lakukan, harta dunia tak menjamin apa-apa. iman dan amal jua akan diperhitungkan.

Suka dengan cara abah sebab abah ni memang sempoi. penuh ilmu didada tetapi tidak menunjuk-nunjuk. Allahuakhabar. kita ni sikit-sikit tunjuk itu ini kanzz

lah tak yah cakap orang lain, tengok cf udoh lah haha, blog dikunjung lebih 180K pun nak mention-mention kanzz haha memacam lah cf nih

apa pun terima kasih diatas perhatian uolss, ya ya tau tau uols suka skodeng cf antara sengaja atau tidak sengaja, ambil yang bermanfaat ya. blog ini memang tiada berkhususan hentam kromo janji boleh bagi manfaat.