25 May 2016

Nasi Kukus Iman Corner Paling Sedap di Bandar Kuantan!


Setiap kali singgah di area jalan Haji Ahmad, insya Allah pasti singgah makan kat sini, cikgu cf dah berkali-kali makan dan rasa kesedapan nasi kukus ni memang tak dapat dinafikan sedap dan lain dari yang lain. 

Selain di sajikan dengan ayam goreng berempah rare , dan timun , tak dilupakan kuah gulainya yang menyelerakan. rasa sekali Nasi Kukus Iman Corner. Insya Allah pasti akan datang lagi. 



tengok gambar pun dah terliur. acaner sedap tak?





suasana malam di Nasi Kukus Iman Corner 





Penyokong The Red Warriors akan berkampung di Restoran Nasi Kukus Iman Corner setiap kali live di TV Live streaming gituhh 

Penyokong  dari Gambang  tak melepaskan peluang untuk berkumjung ke restoran ini.  


Opss time tu kena booking awal tau, haa kalau tak melepas lah uols nak makan nasi kukus yang sedap iteww heheh 


Alamat kedai
Nasi Kukus Iman Corner
B 96,Ground Floor,
25200 Kuantan Pahang
(Sebelah Kiri Selepas Petronas Haji Ahmad)

Tempahan / Pertanyaan
Hubungi  014-8453731 atau 019-9654092

Di buka setiap hari kecuali hari sabtu

masa pukul 4.30ptg -12.30am


ps : owner kedai ni menggunakan salah satu garam masakan dari produk ‪#‎garamnur‬ ternyata masakan lebih sedap dan berkhasiat. Insya Allah sihat. Berminat nak dapatkan garam masakan boleh terus order di Nasi Kukus Iman Corner


Gambar Kredit : Fb Na Iman