16 June 2016

Apa itu #Family10k?

Cf selalu mengikuti di Facebook Tuan Izan. Facebook keduanya dah penuh cf sempat follow saja.

Terkini Tuan Izan dan team melancarkan satu lagi program besar-besaran iaitu #Family10k 


Apa itu #Family10k?


Program ini pertama diadakan dimalaysia, mengumpulkan hampir 10 ribu pelajar berniaga online.

Misi utamanya memberikan 4 module penting dalam membina perniagaan di medium online supaya dengan kos yang minima boleh mencipta Rm2k pendapatan bulanan.

Program ini 100% percuma dari team ‪#‎GuruNiagaAkademi


Ada 4 modul pembelajaran yang bakal dan dah ada ilmu yang kita belajar hari ini  

antaranya topik :
✔ Engagement
✔ Copywriting
✔ Branding

modul kedua :
✔ topik angle perniagaan

modul ketiga :
✔ topik manage pelanggan

modul keempat :
✔ topik cashflow


Kelas Online ini berlangsung 
dalam tempoh 1 bulan. Insya Allah

Serius . Ilmu Tuan Izan mudah 
dipelajari dan tinggal hadam dan buat jer.

Berminat nak join? 
Boleh terus contact Fb Tuan Izan 




Tuan Izan (kanan) dan Akmar agaknya apalah yang dibualkan 


gambar candid ni diambil pada tahun 2013 hehe 
mungkin ramai belum tau antara minat cf adalah perakam gambar candid hihi












Cikgu CA dan Fadhil dalam sesi sembang santai penuh berilmu 



Tuan Izan dan isterinya 
 satu sesi kelas Fb Ads
Tahun 2013

power juga ilmu Fb Ads Tuan Izan nih 
sales cikgu cf masa tu dalam 10- 15 K jugalah 




==================================

Bila kita ada niat dan berdoa pada Allah Taala. pastinya Allah dengar doa kita dan pertemukan dengan insan hebat. 

Alhamdulillah pengalaman cf pernah menuntut ilmu dengan Tuan Izan private coaching ilmu Public Speaking. Nota masih tersimpan rapi.

Mengenali Tuan Izan sejak 2012 dan pernah datang ke Kuantan Pahang satu ketika dulu.

Ilmunya mudah diikuti tinggal nak apply saja. Walaupun lama tak berjumpa. cewwahh lama lah sangat tahun lepas kat Seminar Abang Abu kan 




                        

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com