29 Jun 2016

Rezeki Ramadhan. Usaha Selagi Ada Kudrat.

   No comments     
categories: 
Seawal pagi tadi cf ada berkongsi dengan sahabat facebook di mana :

Kita hendaklah terus berusaha dengan sungguh-sungguh kerana kita tidak pernah tahu apakah ketentuan Allah pada hari ini, esok dan lusa.

Dan alhamdulillah rezeki Allah dah tetapkan tinggal lagi kita perlu usaha dan usaha tanpa kenal erti jemu penat lelah.





Kurang sejam . cf restock garam nur. dah tinggal sikit. syukur. Allah bagi usaha kita . Dan Allah tak sia-siakan kita. mungkin Allah bagi tepat pada masanya. 



psst.. tu stokis kesayangan #garamnur. hari ni dia retock banyak, alhamdulillah rezeki. dan selepas maghrib order lagi. esok nak kena pi jumpa jap. rezeki lagi.

kerja cf selagi boleh hehe. lepas ni kita bercuti dan berhari raya. masa untuk berehat. nak kemas rumah bagi molek sikit. 

amboi adik kita yang sorang ni . sambil kita berbisnes dia pun shopping. kita support rakan vendor yang lain. haa sekali beli 5 shawl gituh.


cop itu bukan adik ni sorang punya shawl, kakak dia pun join sekali, hat tengah taip entry ni keh keh. kita jarang shopping, sekali beli memang cenggitu, beli untuk pakai harian, berjimat amalan mulia kanz.

dari jam 11 pagi kita kat meeraqas sampai jam 2 petang . gerak ke destinasi seterusnya, sebelum balik rumah. bila dok dalam ekon mata memang mudah kering dan pedih sudah nya pakai gini 

semangat nak anta barang punya pasal. 




alhamdulillah segalanya. settle. cuma ada beberapa cerita yang cf hidekan bukan semua ya boleh share. hehe jangan marah tau. 

Nur Farizan 
29 Ramadhan 1437H 






0 Rakan Blogger:

Post a Comment