16 July 2016

"Anda Individu Pentingkan Pendidikan? Kalau Ya, Anda Wajib Baca Ini Sampai Habis. Ya Perlu Baca Sampai Habis."

Soutwest arrow Setiap tahun kita (sama ada Guru / Parents) habiskan ratusan malahan cecah ribuan untuk membeli buku rujukan dan buku kerja anak-anak. Ya sebab kita sedar pendidikan anak-anak itu penting. Bayangkan 7 subjek PT3, 5 subjek UPSR dan 14 subjek SPM. Tuan-tuan kira sendiri jumlahnya.
.
Facebook smiling face Baiklah saya nak perkenalkan I Learn Ace kepada semua. 

Pembelajaran alam maya menyedari hakikat bahawa zaman berubah. Buku itu berat dan kadang-kadang membosankan sedangkan anak2 lebih tertarik dengan tablet dan smartphone?
.
Light bulb on Baiklah ia adalah satu bahan sesuai untuk Guru, Ibu Bapa dan Pelajar itu sendiri sedari 10 hingga 17 tahun.
.
⤵⤵⤵⤵⤵ Bagaimana ia membantu. I Learn Ace memiliki :Nota Lengkap Guru atau pelajar tidak perlu lagi membeli buku rujukan sebab himpunan bahan ini adalah keluaran Sasbadi - Provider bahan pendidikan No. 1 di Malaysia.
.
I Think / Peta Minda Sudah semestinya kaedah konvensional agak membosankan. Peta minda sudah terbukti mampu memahamkan kita dengan lebih lagi.
.
Pembelajaran Online dan Offline Anda pasti risau takut capaian internet satu kekangan. Selepas anda Log In (dgn akses internet) anda boleh download nota dan latih tubi ke laptop / tablet dll milik anda. Maksudnya bila offline anda masih boleh menggunakan kemudahan ini.
.
Kamus BM-BI dan BI-BM dengan entri yg banyak.
.
Soalan Latihan Terdapat beribu2 soalan di dalam ini bagi setiap subjek. Bayangkan kalau satu buku kerja ada 5 set dikali dengan 40 soalan? 240 soalan sahaja. Segala2 terhad bukan. Pelajar-pelajar juga boleh menjawab terus soalan secara online dan offline. Semakan akan terus dibuat pada akhir sesi menjawab disertakan analisis kelemahan.
.
Mudah bukan?
.
Lain-Lain Terdapat video tutorial. Inilah nilai tambahnya. Guru atau pelajar boleh menonton video tutorial pakar bagi subjek2 di dalam ini. Bagi guru sudah semestinya mudah, connect dgn projektor dan pancarkan sebagai bahan pengajaran.
.
Apa Lagi???
.
Guru boleh akses kepada semua subjek. Misalnya daftar atas menengah atas, so Guru boleh akses tanpa had kepada 14 subjek. Semudah copy sahaja soalan-soalan di dalam dan kepeningan cikgu untuk create soalan selesai dalam tempoh masa singkat.
.
Kalau Pelajar? Pelajar hanya boleh akses untuk tahun didaftar. Misalnya tahun semasa tahun 4, maka tahun 4 sahaja. Inilah beza utamanya.
.
Money bagMoney bagMoney bagMoney bagMoney bag
Berapa semua ni? Tuan-tuan hanya perlu melabur RM1 sehari sahaja. Maksudnya RM350 untuk akses selama setahun sahaja. Kad akses akan diberikan kepada tuan-tuan semua untuk mendapat pass ID atau kod.
.
Dollar signDollar signDollar signDollar signDollar sign
Mahal ke? Akses selama setahun untuk semua subjek, video mudah terutamanya bagi guru2, ini sangat2 murah.
.
Apa sangatlah pelaburan ini jika dibandingkan dengan duit kredit, shopping, handbags, baju-baju dan mekap tuan puan. Sedangkan impaknya sangat besar.
.
Sangat membantu pelajar sbab kita boleh pantau prestasi pelajar-pelajar dan anak-anak. Paling penting sangat memudahkan guru tanpa perlu membazir tenaga dan wang ringgit membeli buku. Dengan I Learn Ace, dapat semua benda bagi Akaun Guru.
.
 Bagaimana saya nak dapatkan? Tuan hanya perlu membayar RM350 sahaja. Buat pembayaran kepada saya dan saya akan serahkan Kad ID kepada anda. Sekolah-sekolah pun boleh purchase untuk membantu guru-guru.
.
Mudah bukan? Dengan RM1 sehari anda bukan sahaja melabur tapi membawa cahaya kebaikan kepada ramai orang lain. Dimensi pendidikan anak-anak berubah. Mungkin demam tablet mereka akan menghasilkan impak positif.
.

Kenali Founder Project No.1 Asia ini Tuan Fathur Razak Ahmad menerusi facebook beliau, klik DI SINI 


Sekian.
Education is Power
+60136111126

Review ini adalah berbayar.

0 comments:

Post a Comment