16 July 2016

Kisah Trengkas & Menaip. Kenangan Mengusik Jiwa

pelajar cakap cf garang, opcoz cf garang. 6 bulan je kot nak bagi mahir dan nak memasuki dunia praktikal seterusnya dalam kerjaya yang sebenar. cuma cf tak pernah rotan koranglah kan haha garang time mengajarlah kan, sekarang ni kita fren fren lah kan.
.
start 2011 dah kurang , sekarang ni lagilah kurang sebab dah tak mengajar subjek pengurusan pejabat. nak bagi anak didik pandai. aihh bukan senang. tak caye tanya mak ayah diorang haha.
.
dedulu mengajar dalam kursus pengurusan pejabat dan dipecahkan kepada beberapa subjek. kecekapan #menaip ha paling laju 10 minit . 2000 patah perkataan. guna kod jari ker?
.
#trengkas ni pelajar sokmo cakap bahasa cacing. ha cacinglah sangat time terjemah haa naik cacing kepanasan nak paham apa yang depa cacingkan tuh :D
bersambung. sesaje terobek masa dedulu kanzz
ps : menaip depan komputer guna berapa jari menaip tuh :D




Love
Comment
Comments
Fittri Atien Betul tu cf 😂
UnlikeReply121 hrs
CF Nur Farizan pelajar IPM ni best selalu menghargai guru diorang 😍
LikeReply121 hrs
Fittri Atien Jase ckgu tiada nilai nya... 😍
UnlikeReply121 hrs
CF Nur Farizan Terima kasih masih setia bersama cekgu cf sejak 2012 lagi 😍
LikeReply121 hrs
Fittri Atien Atien kena b'terima kasih dgn cf tau sbb selalu sport atien
UnlikeReply120 hrs
CF Nur Farizan Jom kita sesama support 😍
LikeReply120 hrs
CF Nur Farizan
Write a reply...
Cikgu Adawiah CA pon garang kan? Jangan main2 dgn CA x gitu Fittri Atien
UnlikeReply120 hrs
CF Nur Farizan Kita garang bertempat. Mak ayah diaorang cakap. Dah jadi orang anak kami cf.
LikeReply120 hrs
Fittri Atien Betul tu cf & ca 😂
UnlikeReply219 hrs
LikeReply118 hrs
CF Nur Farizan
Write a reply...
Liyana Hussin RINDU IPM
UnlikeReply216 hrs
CF Nur Farizan Yana. rindu nak makan masakan mak yana tuh
LikeReply116 hrs
LikeReply16 hrs
CF Nur Farizan
Write a reply...
Zuliah Zue Betul la tu hii...
UnlikeReply25 hrs
Cikgu Adawiah Time CA ngajor zuliah CA garangg bebenor ahaha taon 2012 baru kurang sikit garang hehehe
UnlikeReply25 hrs
CF Nur Farizan Zuliah study 2006 betoi dak
LikeReply5 hrs
Zuliah Zue Januari 2007 - jun 2007 hii Cf n ca
UnlikeReply15 hrs
CF Nur Farizan Alamak tambah setahon hehe , haha zaman tu cikgu dia dalam jajahan beritish
LikeReply15 hrs
Zuliah Zue Haha... Sekarang dah lain kan CF N CA
LikeReply1 hr
CF Nur Farizan
Write a reply...
Nurul Shuhada Ramli Yg trengkas tu mmg win..hahah.nota tu mmg simpan lag dlm laci..
UnlikeReply12 hrs
CF Nur Farizan hahaha kan Nurul Shuhada Ramli . torbaeklah masih tersimpan kemaih dalam laci 
LikeReply11 hr
CF Nur Farizan
Write a reply...
Nurul Shuhada Ramli Mst la smpan cik farizan..ilmu yg x de stdy kt tmpt lain..
UnlikeReply17 mins
CF Nur Farizan
Write a reply...

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com