29 September 2016

Atasi Senggugut Dengan Mudah


Tak perlu lagi ubat tahan sakit atau apa sahaja ubat farmasi untuk atasi sakit senggugut yang di alami. apa yang perlu u all  tahu lakukan ialah relaks. Pergilah bersiar-siar, lakukan yoga atau asyikkan diri dengan novel cinta semasa minggu kedua kitaran haid anda untuk mengelakkan ketegangan perut.
.
Kajian yang dilaporkan didalam jurnal Occupation and Environmental Medicine mendapati bahawa tahap stres yang tinggi menyebabkan kesakitan senggugut sebanyak dua kali ganda.
.
Dah buat semua ni tak jalan jugak, capai garam terapi nur buat mandi dan rendam kaki untuk tubuh badan lebih relaks dan roll on kat perut dengan minyak angin therapy oil meredakan lagi masalah senggugut.

berminat nak order taip nama  dan masalah yang dihadapi isi form kat bawah dan tekan button SUBMIT. kami akan hubungi secepat yang boleh ya. Insya Allah kita bantu mudahkan urusan u all



Mandian Terapi Garam Nur + ekstrak Aromaterapi Rose 
Aromaterapi rose original (10ml harga ratusan ringgit) tau 
dan bukan fragrant dan ada bacaan doa-doa terpilih


Harga :  RM30



Minyak Angin Nur Therapy Oil (NTO)


✔ Sakit-sakit otot dan sendi.
.
✔ Melegakan stress.
.
✔ Rasa loya dan muntah.
.
✔ Kembung perut.
.
✔ Masalah angin.
.
✔ Mabuk perjalanan jauh.
.
✔ Masalah untuk tidur.
.
✔ Hidung berair akibat selesema.
.
✔ Melegakan kekejangan dibahagian peranakan.
.
✔ Membantu kitaran haid & mengurangkan senggugut.
.
✔ Melegakan batuk berkahak dan kesakitan pada dada.
.
✔ Mengurangkan masalah penafasan dan asma.
.
✔ Merawat gatal-gatal kulit, luka, jangkitan dan banyak lagi masalah kulit.
.
✔ Senang dibawa dan cara menggunakan NTO hanya roll-on di tempat yang sakit. Dapatkan minyak angin ini seisi keluarga.


Harga : Semenanjung Malaysia RM13.20 / Sabah dan Sarawak RM13.90  


Minyak Angin Nur Therapy Oil (NTO) ekstrak Garam Bukit 
nampak tak yang ketui ketui tu adalah garam bukit @ garam nur



Harga : Semenanjung Malaysia RM13.20 / Sabah dan Sarawak RM13.90  


Harga 1 set rm39 
Harga Asal RM43.20

Postage 
Semenajung RM10.00
Sarawak RM14.60
Sabah RM17.30




Powered byEMF Form Builder




0 comments:

Post a Comment