28 September 2016

Cerita Seorang Tenaga Pengajar Pengurusan Pejabat


ada yang bertanya dengan cf , sebab background cf adalah tenaga pengajar pengurusan pejabat selama sebaru 15 tahun , lama ke sekejap?

sebenarnya tak rasa lama, tak jugak rasa sekejap, sebab kita buat perkara yang kita suka, apa pun hidup ini ada peralihan juga, dan tak semestinya kita akan berpencen baru nak tamatkan kerjaya hakiki kita.

bagi cf tugas seorang tenaga pengajar tidak terhenti di dalam kelas masih memberi khidmat nasihat kepada pelajar pelajar cf dan sekarang cf buat private coaching secara offline dan online tak mudah dan tak juga susah yang penting usaha kita dalam menjayakan itu mengambil masa dan komitmen beb kena ada :D

hari ni melatih bakal seorang bekerja di jabatan kerajaan , haa dia buat apa tu? ini lokasi di sebuah rumah tau hehe nak latih tak kira kat mana kan yang penting ilmu tu diserap masuk , memasuki minggu akhir test kecekapan  dengan kepantasan 1500 patah perkataan bersama 30 PSM , perkataan seminit.

macam mana cf boleh buat banyak benda dalam satu masa ? cf amalkan mandian garam dah masuk tahun ke-5 sekarang ni cf merupakan founder garam terapi garam nur dan student pun cf bagi guna garam nur supaya lebih aktif dan kreatif tahan diuji , se uji di ujian kecekapan menaip hehe

u all pun boleh latih kecekapan menaip link website ni cf paling suka dan paling mudah nak trace tahap kederasan ada banyak lagi website yang bagus, cf bagi yang ini dulu ya --> http://10fastfingers.com/typing-test/english

selamat mencuba ya. :)



0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Copyright © NurFarizan.Com